GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gulli Petersson

Publicerad 24 september 2021

I Förlösa kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gulli Petersson.

Akten inleddes med att kantor Marianne Eriksson på orgel spelade Koppången varpå sångsolist Hans Brolin framförde Strövtåg i hembygden till eget gitarrackompanjemang. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Anders Johansson höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Begravningsbönen inramades av psalmerna 251 och psalm 285 och därpå framförde sångsolisten Där gullvivan blommar. Som avslutning på akten i kyrkan spelade kantorn Tröstevisa. Kistan bars till graven där anhöriga tog ett sista farväl. Sedan officianten läst slutbön och välsignelse sjöngs Idas sommarvisa unisont.

Gåvor var skänkta till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.