GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gulli Olsson

Publicerad 24 september 2021

I S:ta Birgittakyrkan, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Gulli Olsson.

Akten inleddes med att organist Mika Lidén spelade Air av J S Bach varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Johanna Broselid höll griftetal och förrättade överlåtelsen. På cd spelades Utan dina andetag med Kent och sedan officianten läste valda bibelord följde förbön och Fader vår. Unisont sjöngs psalm 289:1-2 och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. På cd spelades För kärlekens skull av T Gärdestad och efter välsignelsen avslutade organisten med att spela Tröstevisa av B Andersson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.