GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gull-Britt Andersson

Publicerad 22 juni 2022

I Algutsboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gull-Britt Andersson, Nybro.

Kantor Birgitta Andrén Olsson inledde akten med att på orgel spela Jag har hört om en stad varpå psalm 199:1-2 sjöngs unisont. Officiant Helena Svensson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 249 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelse och som avslutning spelade kantorn Håll mitt hjärta på orgel.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.