GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Greta Axelsson

Publicerad 20 september 2022

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Greta Axelsson.

Organist Mats Alexandersson inledde med att spela Adagio i g-moll varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Ove Sigonsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 190 och 201:4-5 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå avslutades akten i kyrkan med att organisten spelade Koppången. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.