GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gösta Karlsson

Publicerad 19 januari 2023

I Mortorps kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gösta Karlsson, Applerum.

Akten inleddes med att kantor Kim Eriksen på piano spelade Tröstevisa av B Andersson varefter psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Ove Karlsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 11 och 297 inramade förbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl till tonerna av Time to say goodbye. Som avslutning spelade kantorn Jupiter av G Holst

Blommor märktes från bland andra Försvarsutbildarna Södra Möre.

Gåvor var lämnade till olika fonder.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.