GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Göran Klingström

Publicerad 25 november 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Göran Klingström.

Som inledning på akten spelade organist Birger Marmvik Gammal fäbodpsalm av O Lindberg varpå Där rosor aldrig dör spelades. Unisont sjöngs psalm 249. Officiant Björn Leander höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Fader vår sjöng de församlade psalm 297. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl lyste officianten frid och läste välsignelsen. Jag har hört om en stad av L Lithell spelades och som avslutning spelade organisten Adagio av T Albinoni.

Gåvor var lämnade till Skut.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.