GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Göran Hagman

Publicerad 19 november 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Göran Hagman.

Som inledning spelade organist Mats Alexandersson på dragspel ett potpurri av kända melodier varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Leif Gustafsson höll griftetal och som solosång framförde Mats Alexander Håll mitt hjärta av Hallström/Skifs och sedan officianten förrättat överlåtelsen och läst valda bibelord framförde sångsolisten Så skimrande var aldrig havet av E Taube. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 190 unisont. Akten i kyrkan avslutades med att organisten spelade Boeves psalm av L Hollmer. På kyrkogården tog familj, släkt och vänner ett sista farväl.

Minnesstund hölls i Olofsgården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.