GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Göran Fors

Publicerad 22 juni 2022

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Göran Fors.

Organist Birger Marmvik inledde akten med att på orgel spela Tröstevisa av B Andersson varpå sångsolist Marina Bratterud framförde Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad. Unisont sjöng de församlade psalm 256. Officiant Christer Munther höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 285 och 190 inramade begravningsbön, Herrens bön och välsignelsen och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Solisten sjöng Bridge over troubled water av P Simon och som avslutning spelade organisten Amazing grace på orgel.

Gåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden.

Minnesstund hölls på Villa Shalom.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.