GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gillis Nyqvist

Publicerad 16 september 2021

I Döderhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gillis Nyqvist.

Akten inleddes med att kantor Madeleine Åverling spelade En Aranjuez con tu amor varpå officiant Marie Darte uttalade inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Fader vår sjöngs psalm 190 unisont. Medan de sörjande tog ett sista farväl spelades Tröstevisa av B Andersson. Officianten läste slutbön och som solosång framförde Madeleine Åverling Ser du månen där du är i kväll. Efter avslutande ord och välsignelsen avslutade kantorn med att spela Öppna landskap av U Lundell.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.