GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gerty Johansson

Publicerad 24 september 2021

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Gerty Johansson.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Jonsson på orgel spelade Så skimrande var aldrig havet varpå psalm 297 sjöngs unisont. Officiant Henrik Jonsson höll griftetal, förrättade överlåtelse och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl och sedan psalm 249 sjungits unisont avslutade kantorn med att spela Amazing grace på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.