GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gerdh Andersson

Publicerad 13 januari 2022

I Mörbylånga kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gerdh Andersson, Mörbylånga.

Akten inleddes med att kantor Attila Gracza spelade Adagio av Albinoni varpå psalm 304 sjöngs unisont. Officiant Petronella Björn höll griftetal över orden i Pred 3. Psalmerna 223 och 285 omramade begravningsbönen och därpå tog barn med familjer ett sista farväl och nedlade blommor medan kantorn spelade In my father's house av A Hanks. Som avslutning spelade kantorn Amazing grace på orgel.

Gåvor var skänkta till Barndiabetesfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.