GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Georg Karlsson

Publicerad 22 juni 2022

I Vissefjärda församlingshem har begravning hållits för Georg Karlsson.

Som inledning spelades Tröstevisa med Benny Andersson varpå officiant Per Gustafsson uttalade samlingsord och ledde ljuständningsceremonin. Sedan Angie med Rolling Stones spelats läste officianten först dikter och därpå ett minnestal och Eternal love med Magnus Carlsson spelades. De sörjande tog ett sista farväl och efter officiantens slutord spelades Who wants to live forever med The Secret Pianist.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.