GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Georg Ekenberg

Publicerad fredag 08:00

I S:t Johannes kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Georg Ekenberg.

Akten inleddes med att kantor och sångsolist Per-Ola Svensson spelade Gammal fäbodpsalm av O Lindberg och framförde som solosång Jag har hört om en stad av L Lithell. Unisont sjöng de församlade psalm 297 varpå officiant Annette Öderwall höll griftetal, ledde bön och förrättade överlåtelsen. Unisont sjungna psalmer 249 och 248 inramade begravningsbön och Herrens bön. Kantorn spelade på piano Amazing grace och framförde som solosång Pärleporten. Officianten läste fridslysning och välsignelsen och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.