GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gabriel Kullberg

Publicerad 13 juli 2021

I Skeppet i Målilla har borgerlig begravning hållits för Gabriel Kullberg, Tranebo, Virserum. Officiant Mathias Johansson höll minnestal och läste valda dikter. Bred dina vida vingar med Sissel Kyrkjebø, Min älskling du är som en ros med Sven-Bertil Taube, Strövtåg i Hembygden med Mando Diao, Du vet väl om att du är värdefull med Else Iren och I den stora sorgens famn med Lisa Nilsson spelades på cd.

Gåvor var insända till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer