GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fritz Axelsson

Publicerad 13 januari 2022

I Bockara kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Fritz Axelsson.

Som inledning på akten spelade kantor Milda Jonasson Pastoralsvit av L-E Larsson varpå hon som solosång framförde Dagen är nära av G F Händel. Unisont sjöngs psalm 285. Officiant Mathias Sånglöf höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 189 och 277 inramade begravningsbön, Herrens bön, fridslysning och välsignelse och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan kantorn spelade You raise me up av J Groban och som solosång sjöng Flyttfåglarna av G Strandsjö. Som avslutning spelades Amazing grace med D Dyring på panflöjt.

Gåvor var lämnade till Bockara hembygds- och samhällsförening.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.