GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Folke Evertsson

Publicerad 13 januari 2022

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Folke Evertsson, Vrigstad.

Kantor Ann Hultman inledde akten med att på orgel spela Air av J S Bach varpå hon som solosång framförde När min vandring på jorden är slut av E Ekberg. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Ola Emilsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 237:1-3 och efter begravningsbön och Herrens bön tog makan Anna-Lisa, sonen Patrik och barnbarnet Jonathan, övrig släkt och vänner ett sista farväl med blommor och minnesord medan stilla orgelmusik spelades. Officianten lyste frid och läste välsignelsen och solisten sjöng Jag skall gå genom tysta skyar av D Andersson. Som avslutning på akten spelade hon Tröstevisa av B Anderson på orgel.

Minnesstund hölls på Stabygården och där sjöng Rolf Berkeby Där rosor aldrig dör och Sången till byn ackompanjerad av Britt Åbinger på dragspel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.