Annons

Fem generationer av kvinnor samlade

Utflyttade smålänningar med rötter i Oskarshamn, Blomstermåla och Öland åkte ner från Jämtland för att hälsa på den äldsta i generationen i Ålem.
Ålem • Publicerad 4 augusti 2023 • Uppdaterad 10 augusti 2023
De utflyttade smålänningarna från Jämtland hälsade på Jane Johansson i Ålem. Hon är den äldsta i de nu fem generationerna av kvinnor. Längst ner till höger sitter Jane Johansson, 94 år med Svea Nilsson, 3 månader i famnen. Till vänster sitter Lillemor Nilsson, 65 år. Stående till vänster är Camilla Nilsson, 40 år och till höger Bella Nilsson, 21 år.
De utflyttade smålänningarna från Jämtland hälsade på Jane Johansson i Ålem. Hon är den äldsta i de nu fem generationerna av kvinnor. Längst ner till höger sitter Jane Johansson, 94 år med Svea Nilsson, 3 månader i famnen. Till vänster sitter Lillemor Nilsson, 65 år. Stående till vänster är Camilla Nilsson, 40 år och till höger Bella Nilsson, 21 år.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons