GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Evert Karlsson

Publicerad 13 januari 2022

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Evert Karlsson.

Akten inleddes med att kantor Ann Hultman spelade Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad/K Gärdestad varpå officiant Ola Emilsson uttalade samlingsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Som solosång framförde Ann Hultman Du är för alltid en del utav mig av L Holm/L Berghagen och därpå följde förbön och Herrens bön. Unisont sjöngs psalm 190 och sedan de sörjande tagit ett sista farväl läste officianten slutbön och välsignelse. Som avslutning spelade kantorn Amazing grace i arrangemang av J O Kulander och officianten uttalade sändningsord.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.