GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Eva Nyman

Publicerad 5 oktober 2021

I Madesjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Eva Nyman.

Kantor Inga-Lill Gustafsson inledde med att spela Tröstevisa varpå sångsolist Emma Grönqvist framförde Jag har hört om en stad. Officiant Thomas Hård af Segerstad hälsade välkomna och unisont sjöngs psalm 249. Officianten höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter psalm 190 följde begravningsbön och Herrens bön och sångsolisten sjöng Som en bro över mörka vatten. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl lyste officianten frid och unisont sjöngs psalm 297. Officianten läste välsignelsen och sångsolisten framförde Tänk att få vakna. Akten avslutades med att kantorn spelade Amazing grace.

Gåvor var skänkta till Läkare utan gränser och Operation Smile.

Minnesstund hölls i Madesjö prästgård.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.