GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Eva Berg

Publicerad 8 september 2021

I Södra kapellet, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Eva Berg.

Organist Jan Börjesson inledde akten med att spela Våren av E Grieg varpå psalm 190 sjöngs unisont. Officiant Nina Lundborg höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 297 och 161 inramade begravningsbönen och Herrens bön. Organisten avslutade akten i kapellet med att spela Time to say goodbye av F Sartori. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och officianten läste slutbön och välsignelse.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.