GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Erik Brandt

Publicerad 29 november 2021

I Torslunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Erik Brandt, Färjestaden.

Akten inleddes med att kantor Christer Svensson spelade Air av J S Bach varvid sångsolist Therese Wahlgren Sundén framförde Gabriellas sång av S Nilsson/P Bäckman. Unisont sjöng de församlade psalm 297. Officiant Tina Lönneborg höll griftetal över orden i Psalt 73:23-26. Unisont sjöngs psalm 304 och som sångsolisten framförde Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad. Efter begravningsbönen sjöngs psalm 798 unisont och därpå tog barn med familjer, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Solisten sjöng Drömmens skepp av S Percy och som avslutning spelade kantorn Memory av Webber/Eliot/Nunn på piano.

Gåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.