GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Erik Arbrink

Publicerad 25 november 2021

I Döderhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Erik Arbrink.

Akten inleddes med att kantor Anna Rosén spelade I himmelen varpå officiant Marie Darte uttalade inledningsord och unisont sjöng de församlade psalm 251. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 249 och 297 inramade begravningsbön och Fader vår och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Efter slutbön framförde Anna Rosén What a wonderful world som solosång och officianten läste välsignelsen. Som avslutning spelade kantorn Tröstevisa.

Gåvor var lämnade till Bris.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.