GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ene Kraner

Publicerad 24 september 2021

I S:t Elavi kapell, Borgholm, har begravningsgudstjänst hållits för Ene Kraner, Borgholm.

Akten inleddes med att kantor Helen Olsson spelade Imagine av J Lennon varpå psalm 237 sjöngs unisont. Officiant Peter Wingren höll ett personligt griftetal med utgång från orden i Krönikeboken och förrättade överlåtelsen. Som solosång framförde Helen Olsson Lilla fågel blå av S Hellstrand och Precious angel av B Dylan spelades. Efter begravningsbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl och nedlade blommor. Som avslutning på akten sjöngs psalm 199 unisont.

Gåvor var lämnade till Kalmar djurhem.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.