GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Emma Herloff Örngren och Sebastian Kroon

Västerås/Kalmar • Publicerad 28 september 2022
Emma Herloff Örngren och Sebastian Kroon, Västerås, fick den 20 juli klockan 04.45 en dotter som heter Tyra. Vikt 3152 g, längd 48 cm. Emma är född och uppvuxen i Kalmar och dottern föddes i Kalmar.
Emma Herloff Örngren och Sebastian Kroon, Västerås, fick den 20 juli klockan 04.45 en dotter som heter Tyra. Vikt 3152 g, längd 48 cm. Emma är född och uppvuxen i Kalmar och dottern föddes i Kalmar.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.