GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elsy Gustavsson

Publicerad 24 september 2021

I Ålems kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Elsy Gustavsson.

Kantor Jane Klasson inledde akten med att på orgel spela Strövtåg i hembygden av Norén/Dixgård/Fröding varpå psalm 231 sjöngs unisont. Kyrkoherde Emil Jörgensen höll griftetal över orden i Psalt 23:1-4, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 256 och 297 inramade begravningsbön och Vår Fader och därpå tog de sörjande ett sista farväl och nedlade blommor och kondoleanser lästes upp. Som avslutning spelade kantorn Time to say goodbye av Sartori/Quarantotto på orgel.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden från bland andra PRO Ålem.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.