GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elsmarie Hedman

Publicerad 13 januari 2022

I S:t Johannes kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Elsmarie Hedman.

Akten inleddes med att kantor Per-Ola Svensson spelade Dans över de saligas ängder av Gluck varpå psalm 219 sjöngs unisont. Officiant Nina Lundborg höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Pie Jesu av Fauré spelades och unisont sjöngs psalm 303. Efter begravningsbön och Fader vår sjöngs psalm 285 och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Officianten läste välsignelsen och unisont sjöngs psalm 730. Kantorn avslutade akten med att spela Bred dina vida vingar.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.