GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elsie Wetterholm

Publicerad 2 december 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Elsie Wetterholm.

Efter samlingsmusik inledde organist Birger Marmvik akten med att spela Lascia ch'io pianga av G F Händel varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Björn Leander höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 190 och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. De församlade sjöng psalm 297 och efter slutbön och välsignelse avslutade organisten med att spela Panis Angelicus av C Franck.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.