GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elsa Magnusson

Publicerad 13 januari 2022

I Vissefjärda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Elsa Magnusson, Parismåla.

Akten inleddes med att kantor Catarina Hermansson på orgel spelade Tröstevisa varpå hon som solosång framförde Jag skall gå genom tysta skyar. Unisont sjöngs psalm 249. Officiant Kalle Karlsson höll griftetal och läste bön och sedan solisten framfört Du vet väl om att du är värdefull förrättade officianten överlåtelsen och läste valda bibelord. Medan de sörjande tog ett sista farväl spelade kantorn Må din väg gå dig till mötes och officianten lyste frid. Psalmerna 261 och 297 inramade förbön, Herrens bön och välsignelsen och som avslutning på akten spelade kantorn Oändlig nåd på orgel.

Gåvor var lämnade till Erikshjälpen, Farbror Eriks barnverksamhet, Barndiabetesfonden, Barncancerfonden, Cancerhjälpen och Cancerfonden.

Minnesstund hölls i hemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.