GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elsa Hagman

Publicerad 14 juli 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Elsa Hagman, Torsås. Som inledning spelade kantor Axel Johansson en blandning av Barnatro, Mor lilla mor, vem är väl som du och O, sällhet stor. Därefter sjöng kantorn Änglasång. Gemensamt sjöngs psalm 21. Officiant Mattias Östborg höll griftetal, förrättade överlåtelse och läste valda bibelord varefter de församlade sjöng psalm 289. Officianten fortsatte med förbön och Vår Fader varefter psalm 249 sjöngs gemensamt. Kantorn sjöng Newkids tolkning av Du måste finnas av B Andersson/B Ulvaeus. Som avslutning framfördes Gotländsk sommarnatt av S Pettersson på orgel. Ett sista farväl togs av familj, släkt och vänner ute vid Askgravlunden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer