GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elly Sandflo

Publicerad 24 september 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Elly Sandflo.

Akten inleddes med att organist Birger Marmvik spelade Air av J S Bach varpå psalm 190 sjöngs unisont. Officiant Christer Munter höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Psalmerna 235 och 304 inramade begravningsbön, Herrens bön och välsignelsen och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla orgelmusik. Officianten lyste frid och som avslutning spelade organisten Våren av E Grieg.

Gåvor var skänkta till Frälsningsarmén i Oskarshamn.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.