GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elly Artursson

Publicerad 22 juni 2022

I Skogskapellet, Mönsterås, har begravningsgudstjänst hållits för Elly Artursson.

Kantor Kerstin Linderberg inledde akten med att på piano spela Jag har hört om en stad ovan molnen varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Johan Kårlin höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Unisont sjöngs psalm 297 och efter begravningsbön och Herrens bön avslutade kantorn akten i kapellet med att spela Tröstevisa av B Andersson på orgel. Gravsättning ägde rum på Mönsterås gamla kyrkogård.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.