GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ellen Svensson

Publicerad 2 december 2021

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Ellen Svensson.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Linderberg på orgel spelade Himlen är oskyldigt blå av Gärdestad varpå O, store Gud med Christer Sjögren spelades. Unisont sjöngs psalm 249. Kyrkoherde emeritus Anders Hult höll griftetal över orden i Psalt 4:9, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Koppången med K Moraeus spelades och efter begravningsbön och Vår fader sjöng de församlade psalm 297. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl avslutades akten med att kantorn spelade Håll mitt hjärta av B Skifs.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden och Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.