GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elin Elofsson

Publicerad 14 september 2021

I Långasjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Elin Elofsson, Långasjö.

Som inledning spelade kantor Hans Möller Stilla ro och nära av Å Jinder varefter psalm 217 sjöngs gemensamt. Officiant Bo Harald Brunzell höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 235 och därpå tog de sörjande ett sista farväl med minnesord och blommor. Som avslutning sjöngs psalm 190 och kantorn spelade Tröstevisa av B Andersson

Gåvor var lämnade till Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.