GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Eira Johansson

Publicerad tisdag 14:56

I Torslunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Eira Johansson.

Kantor Martin Johansson inledde akten med att spela Rosorna varpå psalm 248 sjöngs unisont. Officiant Jan-Olof Johansson höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön, förbön, Herrens bön och välsignelsen sjöngs psalm 297 unisont och som avslutning på akten i kyrkan spelade kantorn Änglamark. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.