GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Edna Högström

Publicerad 5 oktober 2021

I Torslunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Edna Högström.

Akten inleddes med att kantor Christer Svensson spelade Bön av J Leijon varvid Anna Steirud på flöjt framförde Dagen är nära av G F Händel. Unisont sjöng de församlade psalm 258. Officiant Birgitta Åhlin höll griftetal över orden i Ordspråksboken 31:25. Flöjtsolisten framförde I himmelen, i himmelen och unisont sjöngs psalm 260. Efter begravningsbönen tog de sörjande ett sista farväl och nedlade blommor medan kantorn spelade Ölandssången av B Anrep-Nordin på orgel. Unisont sjöngs psalm 297 och som avslutning spelade kantorn Gammal fäbodpsalm av O Lindberg.

Gåvor var skänkta till Bäckebo hembygdsförening och Torslunda hembygdsförening.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.