GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Diana Andersson

Publicerad 22 juni 2022

I Långasjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Diana Andersson, Tingsryd.

Som inledning spelade kantor Birgitta Andrén Olsson Där rosor aldrig dör på orgel varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Helena Svensson höll griftetal och Det finns en Vind med Lasse Stefanz spelades. Officianten förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord och efter psalm 297 följde förbön och Herrens bön. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl läste officianten slutbön och välsignelse och som avslutning på akten spelade kantorn Som en bro över mörka vatten på orgel.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Minnesstund höll för de närmaste i Långasjö bygdegård.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.