GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Daisy Wipetorp

Publicerad 22 juni 2022

I Högsrums kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Daisy Wipetorp, Borgholm.

Akten inleddes med att kantor Per Karlsson spelade Gammal fäbodpsalm på orgel varpå psalm 201 sjöngs unisont. Officiant Peter Wingren höll ett personligt griftetal med utgång orden i Krönikeboken. På dragspel framförde kantorn Jag har hört om en stad och sedan officianten förrättat överlåtelsen och läst valda bibelord följde begravningsbön och Herrens bön. Unisont sjöngs Idas sommarvisa och efter välsignelsen framförde kantorn Brudmarsch från Glömminge på fiol. Som avslutning på akten i kyrkan spelades Amazing grace på orgel. Vid graven tog familj, släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor och officianten lyste frid.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.