GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Curt Lindquist

Publicerad 24 september 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Curt Lindquist.

Organist Birger Marmvik inledde akten med att på orgel spela Så skimrande var aldrig havet av E Taube varpå officiant Jonna Hennig uttalade inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal och läste bön och sedan Sång till friheten med Björn Afzelius spelats förrättade hon överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 304 och efter begravningsbön och Fader vår spelades What a wonderful world med Louis Armstrong. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och När morgonen gryr med Gösta Linderholm spelades. Efter slutbön och välsignelse avslutade organisten med att spela Time to say goodbye av L Quarantotto/F Sartori på orgel.

Gåvor var lämnade till Hjärt-lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.