GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Catarina Nordling

Publicerad 20 juli 2021

I Heliga Korsets Kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Catarina Nordling.

Akten inleddes med att Vår sista dans av B Anderssons orkester spelades på CD varpå psalm 235 sjöngs unisont. Officiant Marco Aldén höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Efter sjungen begravningsbön och Herrens bön höll sonen Emanuel ett tal och barnbarnen framförde Stjärnorna på sång och pianoackompanjemang. Psalm 791 sjöngs gemensamt. Under avsked spelades Du är för alltid en del utav mig av Henrik Åberg på CD. Fridlysning och välsignelse inramades av att församlingen sjöng och organist Anders Pettersson på piano spelade Nu lägerelden brunnit ut. Som avslutning spelade kantorn De sista ljuva åren på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer