GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Britt Nilsson

Publicerad 19 januari 2023

I Pingstkyrkan, Mörlunda, har begravningsgudstjänst hållits för Britt Nilsson, Mörlunda.

Pastor Johnny Lundgren höll ett personligt griftetal och läste valda bibelord. Maria Karlsson, piano, inledde akten med att spela Härlig är jorden. Sångsolist Susanne Eliasson framförde Hela vägen går han med mig av F J Crosby till Maria Karlssons ackompanjemang.Till eget pianoackompanjemang sjöng Susanne Eliasson Kom om du vill av F Strömblad. Ur Segertoner sjöngs unisont Tänk när släkt och vänner samlas, Det finns ett hemland och Jag har hört om en stad ovan molnen. Under det att Maria Karlsson, piano, spelade Blott en dag av O Ahnfelt, bars kistan ut och gravsättning samt avsked ägde rum på Mörlunda kyrkogård. F

Gåvor var insända till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.