GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bo Thunberg

Publicerad torsdag 16:47

I Gräsgårds kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Bo Thunberg, Gammalsby.

Akten inleddes med att kantor Attila Gracza spelade Visa från Utanmyra varpå psalm 369 sjöngs unisont. Officiant Torgny Jansson Greek höll griftetal över orden i Joh 14:1. Psalmerna 256 och 297 omramade begravningsbönen och därpå tog maka, barn med familjer, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Kantorn avslutade akten med att på orgel spela My way av F Sinatra.

Blommor märktes från Gräsgårds bastuförening.

Gåvor var skänkta till Alzheimerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.