GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bo Landin

Publicerad 14 september 2021

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Bo Landin.

Organist Anders Pettersson inledde med att på orgel spela Så skimrande var aldrig havet varpå Julia Fridolf och Ida Karlsson framförde Var är du min vän. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Johanna Broselid höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 248 och 297 inramade begravningsbönen och därpå tog familj, släkt och vänner ett sista farväl. Efter välsignelsen avslutade organisten med att spela Over the rainbow på orgel.

Gåvor var skänkta till Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.