GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bo Bergman

Publicerad 12 augusti 2022

I S:ta Birgittakyrkan, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Bo Bergman.

Akten inleddes med att violinist Konstantin Shakov framförde Gammal fäbodpsalm av O Lindberg och de församlade unisont sjöng psalm 304. Officiant Mildred Fischer höll griftetal, ledde bön och förrättade överlåtelsen. Unisont sjungna psalmer 190 och 11 inramade begravningsbön och Herrens bön. Medan violinisten framförde Marche funèbre tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelsen. Som avslutning framförde violinisten Consolation no 3.

Minnesstund hölls i Ulvåsasalen.

Gåvor var lämnade till olika fonder.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.