GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Björn Johansson

Publicerad 9 augusti 2022

I Avskedsrummet, Kalmar, har begravning hållits för Björn Johansson.

Akten inleddes med att Mio min Mio med Dana Dragomir spelades på cd följt av ljuständning. Officiant Anneli Schnell läste samlingsord och De sista ljuva åren med Lasse Stefanz spelades. Officianten läste minnesord varpå Där vildrosorna blommar med Lasse Stefanz spelades. Efter rosceremoni tog de sörjande ett sista farväl medan Tröstevisa med Benny Andersson spelades. Efter Fattig bonddräng med Tommy Körberg läste officianten dikten Döden betyder ingenting av H Scott-Holland. Som avslutning spelades We'll meet again med Vera Lynn.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.