unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

”Birgitta var kassör i Nybro Röda korskrets i 22 år och mycket drivande”

Birgitta Bolander, Nybro, har lämnat oss i en ålder av 89 år.

Den 4 september fick vi på Röda korsets mötesplats Kupan ett tungt besked; vår medlem sedan över 30 år, Birgitta Bolander, har gått ur tiden.

Birgitta var kassör i Nybro Röda korskrets i 22 år och mycket drivande på vår mötesplats Kupan. Birgitta var med om att starta vår första klädvisning. Hon var konferencier vid ett flertal visningar.

Var fjortonde dag hade Nybrokretsen syförening där Birgitta var ansvarig och där det stickades och virkades vantar, halsdukar och sockor. Samt syddes handarbeten som sedan såldes på Kupan.

Birgitta var också med och organiserade alla årliga insamlingar som Nybro Röda korskrets genomförde. Felade det någon person vid våra insamlingsbössor så ställde alltid Birgitta upp och tog extrapass.

Så länge Birgitta orkade var hon alltid på Kupan några gånger i veckan. Hon såg till att våra blommor och prydnadsväxter såg snygga och prydliga ut. Samt hjälpte till med allt det som behövdes.

Vi saknar Birgitta!

Leif O Danielsson, vice ordförande Röda korsets Kupankrets, Nybro