GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Birgitta Öhr

Publicerad 8 september 2021

I Madesjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Birgitta Öhr.

Akten inleddes med att kantor Inga-Lill Gustafsson på orgel spelade Vid Frösö kyrka varpå hon som solosång framförde I denna ljuva sommartid. Unisont sjöngs psalm 303. Officiant Thomas Hård af Segerstad höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 240 och 285 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå avslutades akten i kyrkan med att kantorn spelade Jesu bleibet meine Freude på orgel. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.