GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Birgitta Lorensson

Publicerad 25 november 2021

I Madesjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Birgitta Lorensson.

Kantor Kerstin Jonsson inledde akten med att spela Bön av J Leijon varpå psalm 248 sjöngs unisont. Officiant Henrik Jonsson höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Som solosång framförde Anna Karlsson Vi ska gå hand i hand och efter förbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Officianten lyste frid och läste välsignelsen och unisont sjöng de församlade psalm 249. Som avslutning spelade kantorn I himmelen, i himmelen i arrangemang av D Olsson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.