GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Birgitta Leijon

Publicerad 8 september 2021

I Vissefjärda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Birgitta Leijon, Rönninge.

Som inledning spelade kantor Birgitta Andrén Olsson Gammal fäbodpsalm från Dalarna av O Lindberg varpå psalm 201:1-2 sjöngs unisont. Komminister Helena Svensson höll griftetal följt av bön, överlåtelsen, bibelläsning, förbön och Herrens bön. Unisont sjöngs psalm 297 och som avslutning på akten i kyrkan spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl med minnesord och blommor .

Gåvor var lämnade till välgörande ändamål.

Minnesstund hölls i Vissefjärda hembygdsgård.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.