GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Birgitta Eriksson

Publicerad 20 maj 2022

I Högsrums kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Birgitta Eriksson, Rälla tall.

Akten inleddes med att kantor Helen Olsson spelade Så skimrande var aldrig havet på orgel varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Lars Graaf höll griftetal med utgång från orden i Johannes 14:1-3, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 248 och 297 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå tog familj, släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Som avslutning spelades Tröstevisa.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.