GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Birgitta Broman

Publicerad 23 september 2022

I Birgittakyrkan, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Birgitta Broman.

Akten inleddes med att organist Mika Lidén på orgel spelade Air av J S Bach varpå sångsolist Pernilla Ingvarsdotter framförde Over the rainbow. Unisont sjöng de församlade psalm 200. Officiant Mildred Fischer höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Efter begravningsbönen sjöngs psalm 297 och därpå tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl under orgelmusik. Sångsolisten framförde What a wonderful world och som avslutning spelades Tröstevisa av B Andersson på orgel.

Gåvor var skänkta till Operation Smile och Barncancerfonden.

Minnesstund hölls i Ulfåsasalen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.